Thursday, October 27, 2011

JOM JOIN KEMPEN TINGKATKAN JUMLAH FOLLOWERS



Assalamualaikum semua...ahaaaa..mai-mai join kempen ni..ramai-ramai baru best...
ape??ingat pilihan raya je ade kempen??

So..aku dengan rasa bangga macam rakun ingin mengkecohkan kempen ini buat semua...best ape..kepada sesiapa/blogger yang nak tingkatkan jumlah followers,boleh lah join ni..heheee...jom klik kat sini TERJAL BICARA...janganlah nak malu-malu ok...mai pakat-pakat ke link itu....


Wednesday, October 26, 2011

WORDLESS WEDNESDAY # MY GUITAR'S

they're my 'baby'




p/s: thankz arianna..thankz ibanez..thankz sakura..n thankz old kapok..

WORDLESS WEDNESDAY #LEVI'S 1853


-LEVI'S MOOD-






p/s: teringin jadi model levi's..puiiiii~~~

Monday, October 24, 2011

RAINS IN HOLIDAY

Assalamualaikum...agak lamo juga aku tak meng'update'kan blog ni..adalah dalam beberapa hari...huhuuu..bukan apa aku tak update...ari jumaat ari tu aku diserang oleh DEMAM BATUK cap kahak sakit kepala sengal otot bontot....penat aku asyik batuk je...then keesokan harinya pula aku dengan family aku holiday kat TIARA BEACH RESORT...alaahh yang atas sikit dari TELUK KEMANG...dengan keadaan aku yang masih lagi 'segar' demam pun kena juga pergi...2 hari..macam biasalah..tempat resort compom nak kene terjun dalam air..hahahaa..aku gagahkan diri macam superman terjun dalam air...sejuk toksah nak kata la..menggigil aku macam kambing....hahahaaaaa...nah aku sajikan beberapa gambar percutian aku dan family aku tempoh hari...aku nak p bagi hemster aku makan jap...wachaaa~~~~

''aku ngan adik aku si efy''

'sebelum nak bertolak''

''ko pehal ucop??!!nak berak ke?''

''view from our room...wuuu''

''ibu dan ayah aku lah tu..''

''ibu..d sini...


''budak muncit efy ngan ibu aku..hahaaa''

''santai..santai...

''anok sapo lah tu..aku pon xkenal..

''tiara beach resort''
selalunya kat tempat itulah family aku bercuti mandi manda...bermalam kat hotel kat situ..seronok juga..every year memang kalau tak sekali,mesti dua kali p sana...rehat-rehatkan minda..tenang-tenangkan fikiran...seronok..


p/s: sudahnya..batok aku masih ada lagi...urghhhhh!!!demm!!



There was an error in this gadget