Friday, September 30, 2011

CONTEST BEST PHOTO OF ME BY MAYALISA


WUHUUUU...
This is my very first time join contest seperti ini..agak excited juga tau..heee...anyway..
belum cuba belum tahu kan..kan...nak jugak...nak jugak cuba...so..kepada blogger lain...mari meramaikan
bikin gamat ini contest....sila lah ke page MAYA LISA yg comel ni...wahhhh~~(bodek)..

so...the best photo of me adalah...
-
-
-
-
-


heheee.....selamat mencuba...
saya menge'tag' nye 

APABILA LUKISAN KACAU MINDA BERHUBUNG

Lagi sekali aku muncul...kali ini..aku saja nak review hasilan-hasilan aku...seperti di bawah...
actually....aku suka melukis visual sebegini pada waktu-waktu tertentu...dan ianya ada
maksud-maksud tertentu.....kalau terer silalah...teka...


p/s: dari imaginasi gelapku..adalah sebuah tajuk yang pernah aku beri pada himpunan karya aku...

APABILA DIRIKU BERSAYAP

Haiiiiiiiiii~~~~ari ni aku tak mau kecoh apa-apa..aku cuma mau share hasilan-hasilan karya aku kat korang...heheee....ape??nak menunjuk-nunjuk...mana ada lah...tak mau cakap banyak macam tapir..jum layan....hasilan-hasilan ini bertemakan AKU DAN SAYAPKU...





p/s: walau kita tidak mampu terbang seperti burung...tetapi kita mampu berimaginasi lebih hebat dari seekor burung..arkkkkk2...~~

Wednesday, September 28, 2011

WORDLESS WEDNESDAY





~~RABUTANPAKATA~~

Tuesday, September 27, 2011

SEPTEMBER SKETCH REQUEST



Aku sangat menggemari perkara yang berkaitan art..especially seni karikatur..ilustrasi digital...oleh yang demikian
aku ingin menyertai request yang di anjurkan oleh cik YUI LIGHT ni..heheee..ade sesiapa yg
mahu turut serta dalam september sketch request ni, silalah singgah di laman YUI LIGHT ye..
mari sama-sama berkongsi seni...heeee...


so..jom sertai beramai-ramai....idup art selamanya...

SKETCH PALING GILER

Huarghhhh...sketch paling giler pernah aku buat.....>__<


kepada blogger2 yang berminat..marilah kita bersama-sama join ini contest...
silalah singgah di blog CITER JO..coz beliau bermurah hati
menganjurkan contest ini...mari ramai-ramai join...

MY BAND IS HERE


Today...nak share dengan korang semua antara aktiviti aku sewaktu berada di studio
jamming....MELALAK..hahahaaaa...

THEROMANTISRAKUN

TheRomantis-Aida's Story

TheRomantis-Born to be skin(cover)


TheRomantis-Helah(cover)

So...enjoy it babeh.......yeahhhhhhh!!!


BRUNO MARS-COUNT ON ME (RAINSINDRANI VERSION)

Horaaaaaa...horaaaaaa....

Bruno Mars-Count on me (cover)

Monday, September 26, 2011

BLOG INI BUKAN BLOG ILMIAH

Selamat...selamatt kembali lagi...ada orang tanya aku..kenapa blog ko ni banyak merapu raban gaban dan agak mencarut isinya...tak berinformasi langsung...katanya...heee...alaahhhh...rilek lah..tak semua informasi yang kita cari
tu terbatas pencariannya...sebenarnya senang saje...kadang-kadang benda yang sebegini(blog aku lah)
pon boleh dijadikan maklumat or something yang boleh kita share kan...why so serious babeh..heeee...lagipun blog aku ni sememangnya di bina bukan yang bersifat ilmiah or something like that..
aku lebih suka kecoh benda-benda yang simple je....artwork aku ke...selalunya
aku just mahu berkongsi idea-idea dengan korang semua..walaupun tah apa-apa je ideanya kan....
but..always think positive and jangan selalu memandang sesuatu itu
bersifat luaran sahaja kan...memang banyak perkataan-perkataan yang agak 
tak senonoh dalam blog aku ni....but..aku memang aku...aku just mahu
semua yang sudi singgah dan bace entri-entri aku akan tersenyum...
SO...aku bukan nya apa..kalau ada yang sudi nak baca..silakan dan aku amat-amat
menghargai jasa kalian yang membaca...kalau tak mahu pun..pun takpe..heee..



Coz..aku berblogging bukan kerana nama or nak pemes..aku berblogging
kerana aku minat dan suka...seronok...bila dapat meluahkan sesuatu..
aku dapat kepuasan itu....heeee...alaahh kepuasannye ibarat macam ko melancap 
sorang-sorang sambil imagine beromen dengan rozita 
che wan..berak cirit dalam jamban(sori merapu)..lebih kurang lah..
so...terimalah blog aku dengan seadanya...huhuuu....


p/s: jangan jadi hipokrit..orang tak suka..serius..

KAMI THE ITIKS KUEKK-KUEKK

Uikkkk da malam lahh..aku masih berjaga lagi nih...kueekkkkk..kueekkkk...itik??mana datang bunyi itik ni??uikkkk...waaahhhhhh ramainya itik...waahhhhh..sukanya-sukanya...(blueekkkkkkk)...ramai nak berebut-rebut jadi itik kan...alaaaa kecoh la lu ni rains..sukati diorang lah nak buat muka itik ke...babun ke...selipar ke...lantai jamban ke...
comel la kot wat muka macam tu....kalau kena yang memang superb lawa
takpe lah jugak...kalau ade jugak yang tak sedar diri??dah-dah..jom tengok THE ITIKS kat bawah ni...amacam??hahahaaaaaa....













waaahhhhhh..comelnya-comelnya(macam kentot..blueekkk)....nape gambar laki takde???lu pikirlah
sendiri...muka itik ni boleh tahan lagi lah..yang tak boleh blah tu..siap
menjelir-jelirkan lidah macam sial...alaaahhhh..ramai lah bebudak
zaman sekarang ni beraksi sebegitu..awat?? motifnya hanya mereka yang tahu...
pada pendapat aku...senang je...MACAM HARAM habaq hang..

p/s: ada juga kaum lelaki yang buat muka itik mintak penendang..ada..yang jenis macam tu
totally tak boleh blah nye laki...kahh3...comel konon!!





SENI DIGITAL AKU

Haiiiii semua....
Sudah lama aku tak meng'ekspos'kan hasilan seni aku buat tatapan semua(ade ke?)..watever..
so..kali ini hasilan digital aku adalah...
-
-
-
-
-
-
-
P.L: Malu ke tu?
P.P: ha'ah..xsbar nak malam...

hahahaaa...inilah dia hasilan terbaru aku...baru je siap tadi....aku kaler pakai software
ADOBE PHOTOSHOP 7 tau..yang klasik tu....

~~enjoy it~~
-

Sunday, September 25, 2011

AKSI-AKSI PENGOREK HIDUNG YANG HEBAT

Horaaa...kekekekkk!!
Salah satu nikmat yang paling sedap di muka bumi ini adalah 'MENGOREK HIDUNG'..
kahhh..kahhh....kahhh..kalaulah pertandingan pengorek hidung paling ensem@pengorek hidung
paling kaya ke@pengorek hidung paling cute ke@pengorek hidung tegara ke kan...
perghhh...agak-agak ramai p register masuk competition korek hidung....
-
-
-
-
-
-
-

''haaaa~~manisnya korek idung ini~~~~''

''brrrrr..brrrrr...''

''ngeekk ko...mcm ni baru betul tatasusila
dalam mengorek hidung!!''

''eerrr..terkemut-kemut mataku''

''lihatlah beliau..lubang hidungnya kecil..''


p/s: adakah korek hidung itu sejenis perbuatan yang tidak senonoh kalau hendak dibandingkan 
dengan comolot dikhalayak ramai??kahhh3..

There was an error in this gadget