Monday, September 26, 2011

BLOG INI BUKAN BLOG ILMIAH

Selamat...selamatt kembali lagi...ada orang tanya aku..kenapa blog ko ni banyak merapu raban gaban dan agak mencarut isinya...tak berinformasi langsung...katanya...heee...alaahhhh...rilek lah..tak semua informasi yang kita cari
tu terbatas pencariannya...sebenarnya senang saje...kadang-kadang benda yang sebegini(blog aku lah)
pon boleh dijadikan maklumat or something yang boleh kita share kan...why so serious babeh..heeee...lagipun blog aku ni sememangnya di bina bukan yang bersifat ilmiah or something like that..
aku lebih suka kecoh benda-benda yang simple je....artwork aku ke...selalunya
aku just mahu berkongsi idea-idea dengan korang semua..walaupun tah apa-apa je ideanya kan....
but..always think positive and jangan selalu memandang sesuatu itu
bersifat luaran sahaja kan...memang banyak perkataan-perkataan yang agak 
tak senonoh dalam blog aku ni....but..aku memang aku...aku just mahu
semua yang sudi singgah dan bace entri-entri aku akan tersenyum...
SO...aku bukan nya apa..kalau ada yang sudi nak baca..silakan dan aku amat-amat
menghargai jasa kalian yang membaca...kalau tak mahu pun..pun takpe..heee..



Coz..aku berblogging bukan kerana nama or nak pemes..aku berblogging
kerana aku minat dan suka...seronok...bila dapat meluahkan sesuatu..
aku dapat kepuasan itu....heeee...alaahh kepuasannye ibarat macam ko melancap 
sorang-sorang sambil imagine beromen dengan rozita 
che wan..berak cirit dalam jamban(sori merapu)..lebih kurang lah..
so...terimalah blog aku dengan seadanya...huhuuu....


p/s: jangan jadi hipokrit..orang tak suka..serius..

2 RAKUNS KECOH:

ctk said...

haha..ambOi merapu sungguh..hehehe.. bialah dorg nk kata apa..blog ct pon bnyak mengarot , lg membosankan...
blog kita blog kita lah...dorg itu jeles sahaje :D

RAINS INDRANI FIRDAUS said...

hehee..betul3...kang klu buat blog kerohanian kang..dikatenya kite bajet warak pulok...kn3...heee..blog kita,blog kitalah kan...

There was an error in this gadget