Saturday, September 10, 2011

AYATMU PENUH KEBAJETAN...HAAA~~~~

Selamat lewat malam dan awal pagi...sunyi je..bunyi kipas je yang kedengaran nih...halo2...aku macam biaselah...ade genetik rakun dalam diri..jenis yang xreti nak tido awal..kalau tido awal tu tandenya aku ni bosan la 2...hahhaaaaaa...hmnn..meh2..kali ni aku nak KECOH sikit ngan korang pasal ayat-ayat TAK BOLEH BLAH dan MACAM KENTOT yg maybe korang pernah dengar..kot...kadang-kadang cakapnya tu ibarat bajet best je...berlagak...padahal nak menunjuk je lebih...biasalah manusia kan..mestilah nak menonjolkan diri..tapi...korang tengok lah sendiri...


MINAH KERANI: Hey..hello..Sori sikit ok...setakat mamat polis macam tu..eeeuww..(sambil buat muka menyampah)
AKU JAWAB: bukan ke, hari tu u kata mamat polis tu macho..siap gedik-gedik lagi gaya ko..

AWEK KEDAI GAMBAR: Berapalah sangat harga coli u tu...plizzz ok...i xpakai coli brand tu..gatal tetek i kalau pakai brand low class macam tu....(sambil buat muka menyampah)
AKU JAWAB: Yeke?? tetek u tu mesti cerewet kan..memilih juga ye...

MISS JAMU: Cantik ke ko??eeuuwww...ade hati nak join geng kite eh??tak boleh lah coz u x seksi..(sambil buat muka menyampah)
AKU JAWAB: Alaaa..kalau x seksi xboleh ye...bogel boleh x??

MINAH KILANG: Aku kan bukan ape nokk..aku kalau nak goda bos kita tu..alahai senang je...gerenti dia cair punye kat aku....(sambil buat hidong kembang)
AKU JAWAB: Senang le..sebab ko gadaikan body ko....ape lagi..silalah..

SAUDARI KORPORAT: I kalau boleh nak bercuti kat luar negara..dah puas bercuti kat dalam Malaysia ni...semuanya x best la u...x banyak tempat yang eksklusif...(sambil control2 cun)
AKU JAWAB: Hujan emas di negeri orang,hujan batu di negeri sendiri..lebih baik di negeri sendiri...

JANDA BERHIAS: Tauke...I nak u hantar semua barang-barang kemas ni ok..berapalah sangat...pejam mata aje harganya...yang lagi mahal xde dah ke?? (sambil mengipas2 diri)
AKU JAWAB: Eloklah tu beli banyak2...lagi senang perompak nak rompak kang...terbaik!!


''haaaa~~~~comel kan wajahku?macam cirit
haaaa~~~''

p/s: manusia memang akan sentiasa berlumba-lumba untuk nampak best...manusia suka apabila manusia yang lain melihat mereka lebih dari segala-galanya...itulah manusia....

Friday, September 9, 2011

KEHEBATAN MELAMPAUI TATASUSILA MANUSIA...

Selamat malamm....selamat malammm~~~~erkkkk..burrrrpppp2..kenyang sudah aku dok tibai kerang bakar tadi...plus daging goreng kunyit..pehhhh...enak wa ckap abah lu...sedap nye tu mengalahkan sesedap korek hidung habaq hang...jap2..nk korek idong jap...hnfff2...urmmnn..hahaaaaaaa...eeeeeeeee...dah2..bukan pasal korek hidung yang aku nak kecoh ni...ni pasal KEHEBATAN MELAMPAU...ya iyaa laaa..semua orang nak jadi hebat..semua orang nak menghebatkan diri..ada yang berebut2 nak jadi hebat...tidak kurang juga yang buat-buat hebat....tapi hebat yang aku nak cecite ni bukan hebat yang sebarangan...tapi hebat ko sendiri pong tak mampu nak lakukan...hahahaaaaa...ramai yang suka cakap besar,konon-konon nak nampak hebat...wahhhhh.... ni lah...korang akan di kira TERHEBAT sekiranya...korang buat aksi...

1. MAMPU MEMANJAT GUNUNG DALAM KEADAAN BOGEL
2. MAMPU MENGANGKAT GAJAH DENGAN HANYA MENGGUNAKAN JARI HANTU
3. KENCING SELAMA SATU JAM TANPA HENTI
4. MEMECAHKAN BATU KONKRIT MENGGUNAKAN KEPALA
5. MENGURAT JESSICA ALBA DALAM MASA 10MINIT
6. BERENANG DI DALAM SUNGAI YANG DIPENUHI 100 EKOR BUAYA LAPAR
7. MENUNGGANG MOTOSIKAL SAMBIL TIDOR
8. TUMBUK BESI TITANIUM SAMPAI KEMEK..GUNA PENUMBUK KOSONG..
9. BERGADUH DENGAN GORILLA 3 PUSINGAN TANPA HENTI
10. MAKAN CILI INDIA SELAMA 10JAM TANPA HENTI..JANGAN MINUM AIR..
11. LOMPAT DARI TINGKAT 88 KLCC SAMBIL MAKAN AISKRIM
12. BERJEMUR SEMINGGU DI GURUN SAHARA TANPA MINUM DAN   BERBOGEL
13. MENJERIT SEKUAT-KUAT HATI DI TEPI TELINGA BAKAL MAK MERTUA
14. MENARI KETAM SAMBIL MENCARUT LUCAH DI HADAPAN BOS
15. LUMBA LARI DENGAN CHEETAH SAMPAI MENANG


''ommm..ni baru HEBAT wa cakap lu..kalau berani cobalah
buat...ommmmm..''

dan...korang tambah la sendiri..hahhaaaa....merepek ape tah...tapi betul woo..kalau korang boleh buat semua perkara yang aku kecoh kat atas ni, perghhhhh korang memang hebat..sangat2 hebat....barulah hero kan...kahh3...yang sebenarnya...setiap manusia memang sudah dikurniakan kehebatan masing2...setiap manusia hebat dalam bidang masing2 kan...contohnya...cuba ko battle memasak dengan Chef wan..sedangkan ko xreti memasak tapi ko reti melukis...siapa lagi hebat??haaa..sendiri fikirlah..tapi kalau ko battle melukis dengan Chef wan??siape yang menang??sendiri jawablah yee.....so..masing2 ade kepakaran tertentu...kelebihan dan kelemahan sudah terletak dalam diri masing2...

BENCANA MEMBAWA KESEDARAN....

Assalammmmmualaikum...petang ni hujan pulak..gelap aje langit ni ha...sekali tengok da macam dalam cite BATTLE OF L.A(aku tipu)...mendung je langit 2...wuuuuu...hadoii..cerita pasal hari hujan ni kan...ramai yang suka gak dengan hari hujan ni...aku lagi suke..sebab tu nama aku RAINS..kahh3(poyo)..ok2...tapi tak boleh lah nak suka2 sangat kan...kenalah bersyukur coz hujan yang turun adalah rezeki tau..tapi kita harus juga bersyukur coz di negara kita Malaysia ni jarang berlaku bencana2 dashyat...bersyukur...hopefully kita sentiasa dilindungi daripada bencana2 dashyat macam Tsunami Jepun hari tu...Taufan Katrina kt US..semoga MAlaysia tnah air kita ni selamat hendak-Nya......tapi bayangkan lah kalau bencana2 ni bergabung mnjadi SATU.....perghhhhhhh!!!!xdapat nak digambarkan lah betapa dahsyat keadaannya....dashyatttttt~~~

Macam biasalah kan..kalau bencana2 yang macam tu dah sah2 lah banyak nyawa terkorban...harta benda musnah...bentuk muka bumi berubah...dan nak pulihkan balik bukan mengambil masa yang singkat...kepada yang kehilangan ahli2 keluarga, sudah pastilah akan meratapi dan bersedih kan...xkan nak gembira..apa laa..Walauape pun kan..kita sebagai manusia haruslah melahirkan rase simpati dan hulurkan bantuan mengikut kadar kemampuan pda mereka yg kesusahan tersebut..ni tidak...ade gak yang ngejek2..sindir2..ishh3...ape daa...


Kadang2 sedih jga bila melihat keperitan yang terpaksa mereka alami..bila aku menonton channel HISTORY 555 kt astro hari tu pong,terasa gak kesian kan..bayangkan lah kalau perkara2 macam tu jadi kat Malaysia...oitt2 mulut cabul!!! ok2...xdela..sebab tu aku ckap tdi, bersyukur kita kerana dilahirkan di Malaysia...korang tengok lah jiran kita Indonesia sinun...teruk bencana yang diorang hadapi...bukan nya jauh 2...sebelah pintu je..da name pon jiran serantau....tolak bab POLITIK..hmnnn...

So, kesimpulannya...sebagai manusia yang memiliki akal dan pegangan, seharusnya segala kejadian yang berlaku di atas dunia ni mestilah kita jadikannya sebagai iktibar dan pengajaran...berdoa agar kita dilindungi daripada musibah yang dahsyat..jangan selalu nak bertekak pasal POLITIK je...bullshit semue tu....ok lah..setakat ni je lah aku bebel...lain kali aku cite lain...


p/s: Allah S.W.T maha kuasa...maha besar...setiap kejadian yang berlaku adalah hanya kerana izin-Nya...




SYSTEM MENTAL DOWN TAK BERASAS...BLUEEEKKKK!!!

Salam sejahtera u'olls...wohaaa~~


Antara perkara-perkara yang akan menyebabkan mental ko down dan kurang keyakinan diri adalah...perghhh..kadang-kadangkan ramai orang yang senang putus asa...ramai sgt..bru sikit da nak putus asa...sedangkan cipan pong berusaha mencari rezeki walaupun bliau hanya memakan semut dan anai-anai sahaja..mungkin sebab ko down atas faktor-faktor takut malu...kantoi...lemah semangat..gerun...dan macam2 lagi laa....pepatah ada mengatakan..''hendak seribu daya,xhendak seribu dalih abah ko'' lebih kurang la kot peribahasanya...tapi ko xpatot lah kalau mental ko down gara2.....then sedar diri tu da besar hanya disebabkan oleh.....






1. Spender koyak...----masih nak simpan siap buat frame..
2. Lupa pakai singlet-----monyok sorang2 dalam jamban ugut2 xmau keluar
3. Tak dapat beli aiskrim 20sen-----merengek macam budak tencik(blueekk)
4. Air milo ko basi------2 hari lepas punye milo
5. Kecewa x dapat patung barbie doll----hentak-hentak kaki mintak perhatian..manje ke?
6. 1 hari x online fesbuk------ tak lalu makan dan berak
7. Bulu ketiak lupa nak cukur-----deoderon kan ade
8. Rokok habis sekotak----- malas nak beli coz duit tadak
9. Lupa bagitau awek ko berak-----gelabah takot awek merajuk..puiii
10. Kena ejek dengan budak tadika----da name pong bebudak

tah...aku pong kadang2 x tau ape benda yang aku nak cakap...tpi pokoknya..xpayah lah nk mental down gara2 benda yang remeh...bukan xboleh selesai pong...haduii....ngantokkkk...chaooowwww...nk titonn...=___='

Thursday, September 8, 2011

APABILA SI LUCAH MENGAJAR SI SKEMA..

Ni da berapa gelas da aku meminumkan air nescafe 3 in 1...segar bugar mata aku macam bru je lepas mandi air terjun 8tingkat...ahhh...kali ni aku nak kecoh2 sikit pasal story ciptaan kepala otak aku yang petah menjana ekonomi terjamin setempat...sori..aku ngarut lagi...abaikan...ade satu perbualan tau pada satu sesi antara dua remaja tu dan muda yg berwawasan tinggi....adelah kisahnya due ekoq mamat ni bersembang pasal awek...nk tau pe kesahnye....jenggg3....iklan dlu 5mnit....

DOKTOR GIGI TIPU: cik..cik pasti bahawa gigi cik bebas dari kaviti??
AWEK BENGAP: tapi saya da gosok gigi pagi tadi..
DOKTOR GIGI TIPU: benar..tetapi bia saya periksa...haa..lihat..gigi cik masih ade kaviti..
AWEK BENGAP: macam mane nak mnghilangkan kaviti doktor??
DOKTOR GIGI TIPU: senang saje...gunalah ubat gigi jenama 'KONGKEK' ni..dijamin bebas kaviti smpai mampos..
AWEK BENGAP: waahhhh...saya akn cuba...

jennng3...kembali semula pada kisah sbelum iklan tdi...untuk tidak mmbuang masa dan time pankreas korang...maka dipersembahkan.....perbualan due ekoq ni...

SILUCAH: Kalau lah aku dapat awek mantap macam tu,perghh..seminggu aku basah bro..
SISKEMA: Basah??kenapa perlu basah seminggu semata2 hanya dapat bersama wanita itu??

SILUCAH: Arghhh..susah lah sembang dengan ko ni..lurus sgt..basah la..adoiii..xpaham??
SISKEMA: Err..basah yang macam mane??kamu mandi xberhenti selama seminggu ke??

SILUCAH: Urghhhhh!!bukan lahh..basah maksud aku..basah lah apabila bersama awek 2..pham x?
SISKEMA: Emm..oohh...maknanya kamu bermain hujan bersama2 ke?

SILUCAH: Ehh sial la ko ni...xpaham2 lg ke??basah tu maksud aku beromen la bongok!!paham?!
SISKEMA: Beromen??beromen 2 yang macam romantik2 tu ye?yang bagi2 bunga ye?

SILUCAH: Hadoilaa...lembap cam tenuk..yang 2 lain la sial..ni yang romen jolok2 2 laa...hadoii..!!
SISKEMA: Jolok2??tapi ape kne mengena dengan basah pula??jolok2 ape??

SILUCAH: ARGHHHHH!!! meh cni ko..ko amek bideo lucah 18sx ni..ko p layan sampai pandai..!!
SISKEMA: Eh2..saya xboleh tengok benda2 mcm ni..saya kan xcukup umur lagi...bideo ape ni??

SILUCAH: URGGHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!! ko blah sekarang!!!!
SISKEMA: kenapa?apa yang saya da buat??sila lah beri tnjuk ajar...

setelah beberapa hari kemudian...mayat seorng budak lelaki didapati dijumpai mati terkangkang di tepi semak berdekatan tol mahal simpang 32km oleh beberapa kambing biri2...mayat tersebut didapati dijumpai dalam keadaan bogel dengan beberapa kesan tusukan di duburnya...terkoyak..kejam sungguh perbuatan manusia..sanggup meliwat budak itu dengan tnpe belas kasihan lgi penyayang...

''oii2!! ni aku ngah wat bantuan
kecemasan ok..jgn salah faham..''


''AKU TAK BERSALAH..AKU TAK BERSALAH LAHH..DIA YANG NAK..!!!
itulah suara tempikan seseorng yang baru ditangkap sehubungan dengan penemuan mayat budak tersebut...


P/s: moral of the story...jangan meliwat....

PEPOYO YANG SEMBANG KENCANG...PUIIII~~~

HAHAHAHAAAAAAAA....giler ko..gabannye gelak...ehem2..haiii...slamat petang again yu'olls...(wekkkk)

Huaaaarghhhhhhh~~~~~~~ ngantukkkk..-_-' 

Ahaaaaa...da ade ideaa...kui3...ok2..kali ni aku nk cite pasal.....KEPOYOAN..hahhaaaa...ko poyo??aku poyo??die poyo??pnah dgar kan klu org POYO ni sembangnya camne kn...perghhh...kencang bukan main wa ckp lu nokk..puiiii~~~padahal habok sesen apa pong xbleh...hahaaaaaa.....meh2...ayat2 orang poyo kena bidas kencang2....

SIPOYO: Setakat kereta Myvi yg mamat tu pakai..aku sikit pun xheran la beb..kereta murah..
SIBIDAS: Ok la 2 ade Myvi..ko??ape ade...lesen motosikal pon xde...reti ke xbawa moto 2??

SIPOYO: Akukan..kalau ngayat2 awek ni memang terbaik la der..dulu aku ni playboy popular..
SIBIDAS: Ha'ah..nampak nau sembang kencang je lebih..ko nak p sembang ngan pompuan pun malu..puii~~

SIPOYO: Beb..ape ni beb..aku xmkan la kt kedai2 tepi jln ni...jatuh martabat aku...
SBIDAS: Bro..duit aku pon ko pinjam..martabat x 2??

SIPOYO: Aku bukan la nak poyo..tapi ternyata aku memang kacak daripada mamat tu...
SIBIDAS: Elok lah esok aku bawak ko p kedai cermin...

SIPOYO: Setakat kerja posmen macam ko ni...semua org pon boleh dapatlah weii...
SIBIDAS: Ape lagi..pergilah mohon sekarang..daripada ko mmbuta xde keje..perabih beras je tau..

'' nk jadik POYO,mai
datang blajaq ngan aku..''



P/s: orang kate kalau nk POYO biarlah kena pada gayanya...ko tengok macam CRISTIANO RONALDO...poyo gak mamat 2...tapi xpela..bolehlah die poyo coz die memang HEBAT...cume RIAK je...so..korang yg bajet poyo 2,xpayah la nak sembang kencang je...prove it laa...puiii~~









APABILA LALAT PUTUS CINTA......

Horaaa horakunnn morningggg desu....

Suatu hari cik lalat datang menziarahi cik kerengga..cik lalat dah lama menaruh hati kt cik kerengga tu sebenarnya tau...dengan penuh hensem berdeoderonkan rexona..cik lalat itu menerbangkan dirinya sambil bersiul2....terbayang2 di fantasi cik lalat akan keanggunan cik kerengga kesayangan nya itu...sehingga menyebabkan cik lalat mengair liurkan dirinya sendiri tanda horny...terbayang2 pinggang cik kerengga yg ramping.....tidak lama kemudian cik lalat sampai di depan pintu sarang cik kerengga..dengan lagak gaya poyo macam nk mintak penendang...maka cik lalat pong.....

CIK LALAT: Owhh sayangku cik kerengga...i'm kaming..i'm kaming...(buat gaya gedik2)
CIK KERENGGA: Haa..u nk ape datang2 umah i ni?!! xde kemaluan ke???!mencik2..(buat muka kerek)
CIK LALAT: Alaaa u ni kan..garangnya..teruja batin i tau..i datang nak ajak u makan..jum..
CIK KERENGGA: Eeeeee...ade ke duit nak belanja i makan haa?! (buat muke kerek lagi)
CIK LALAT: Alaaaa...u jangan la risau sayang..i kan lalat...(sambil menjeling punggung cik kerengga)
CIK KERENGGA: Hello..mata tu boleh x jangan nk sangap sgt ok..(sambil mencebik)
CIK LALAT: Sori2..sengaja la pulak..i suka tengok punggung u..opsss..(bodo lalat ni)
CIK KERENGGA: Kalau setakat makan TAIK wt pe...not my taste ok...puiii..(meludah atas kepala lalat)
CIK LALAT: Ayarkk..sampainye punggungmu meludahi i ye...ape kurangnya i ha??ape2???
CIK KERENGGA: Eh2..emo2 pulak die ni...xjantan langsung..dasar lalat la u ni..puiii lgi!!
CIK LALAT: Sobb..sobb..hukk3..apa lah kurangnya i berbanding yg lain..(lalat tacing bagai)
CIK KERENGGA: Betul nk tau??betul??
CIK LALAT: Katakan sja padaku..iskkk2...(berhingus gamaknya lalat)

CIK KERENGGA: Sebab u..pertama..u ni KOTOR tau x!! kedua u ni pembawa PENYAKIT!! ketiganya u suka benda2 BUSUK mcm TAIK!!! then u ni spesies yg DEGIL..dan macam2 lgi lah...GELI!!!


''u tau..lalat 2 ade hati kt
i tw b..wekk..''

''padan muka kerengga..nk ngurat pon
susah..amek taik ni..puiii!!''
semenjak ari itu...cik lalat sudah tidak lagi kelihatan di kawasan itu...ramai yg tertanya2 di manakah bliau pergi...senyap tanpa berita terkini hiburan sensasi...selang beberapa minggu kemudian...berlakunya bencana yg dahsyat di daerah tersebut...bencana ribut TAIK...begitu bnyak taik berterbangan tercampak sane sini tanpa henti...ramai yang terkorban ekoran tidak tahan dengan bau2 taik itu....di kejauhan sana..terlihat seekor lalat sedang mencekak pinggang sambil menagrah2 kan sekumpulan lalat yg lain membawa bertan2 taik.......



p/s: padan muka...hidup lalat...hidup lalat....!!

BILA KATA-KATA BERTUKAR RUPA.....

Hora hora horakunnn.....
Mari bermain dengan perkataan2 rakun..mari2...permainan ini diberi nama WATWITWUT game...alaaaa...senang je permainan nye pong adoi..just tukarkan aje beberapa perkataan yg digunakan dalam ayat2 tertentu..mari2...aku takde keje sekarang ni...cuti lamo benar katekan...ok2...senang aje..macam tukarkan penggunaan perkataan 2 aje..contohnya...

*CIRIT tukar jadi NASI
AYATNYA: Oii!! aku lapar ni..CIRIT aku mane???dari tadi aku order tau tak!!

nmpak..nampak??lebih kurang macam itulah permainan WATWITWUT ni..da sedia??jom..ok2..perkataan yang aku pilih ni ade 5>5je..antaranya adalah...jom..hahahaaaaaaa~~~

NYANYI tukar jadi BERAK
Ayatnya:
A:Waahhh...semalam best la kau orang kn..BERAK ramai2 kt pusat karaoke tu..
B: Rugi ko tak ikut kite orang BERAK ramai2 semalam tau..syok tau..2jam xberhenti BERAK..

JOGET tukar jadi KENTUT
Ayatnya:
A: Pandai juga anak Pak Daeng tu KENTUT kan maknya??Untung siapa yang berbinikan anaknya..
B: Mau xpandai bapaknya..dulu kan si Sopia tu pernah ikut kumpulan kebudayaan KENTUT..

MAKAN tukar jadi ROGOL
Ayatnya:
A: U..bila kita nak pergi ROGOL2 ni..i x tahan ni..adoii...cepatlah..
B: Ishh u ni..baru je lepas ROGOL tadi..kuatnye u ROGOL..

KASUT tukar jadi TAIK
Ayatnya:
A: Bro..boleh x aku nk pnjam TAIK hang jap?TAIK aku baru basuh semalam la bro....
B: Ko pkai je lah bro..tpi jage baik2 TAIK aku 2..2 je lah TAIK yang aku ade..

HELMET tukar jadi COLI
Ayatnya:
A: Hati-hatilah bawa moto tu ye..jangan lupa pakai COLI kat kepala tu..
B: Baiklah..tau lah..kepala kan harus di tutup dengan COLI semasa menunggang..


''nyanyi(berak) dlam jamban sambil
membace memang best..''
hahahaaaaaa....ckup setakat ni...lain kali aku perbanyakkan lgi permainan ni..hahhaaaaaa...bygkan kalau maksudnye betul2 trtukar..haaa...mau pelik bunyinye 2...so..setakat inilah yeee..aku nk out...nk p nyanyi dlm jamban jp...hahaaaaaa....



p/s: org sekarang ni lebih suke agung2kan bahasa omputih dari bahasa sendiri..peace...

Tuesday, September 6, 2011

SENDIRI MAU INGAT LAHH DEAR....THAT"s WHY.......

THAT’s WHY LAHH I DON”T LOVE U ANYMORE….COZ U….

Selama bersama dgan anda…bermacam2 peel yg anda sudah tunjukkan…nk tau knape lelaki akn meninggalkan buah hatinya??nak tau sebab ape??jangan selalu salahkan lelaki…coz kalau x bersebab xmungkin perpisahan itu akan berlaku..ade faham??kalau anda seorang perempuan dan memiliki seorang pakwe, then kalau pakwe ko mula merasai perkara-perkara di bawah ni…jgan sesekali menyesal dan menyalahi pakwe ko…so…sendiri mau ingatlah…

1.       Ko jarang sangat nk reply mesej aku.

2.       Bile time aku mesej..ko reply skjap2 je..then ko senyap sampai ke sudah.

3.       Asyik2 aku je yg wish slamat pagi n slamat malam kt ko..2 pon ko xreply..

4.       Ko kate ko bz..tpi ko xbz plak time ko on9 fesbuk..

5.       Bile aku on9..ko pun on9..ssah gak ko nk tegur2 aku kt chat..bz eh?

6.       Aku je yg asyik tggu..tggu..tggu..ko xmncul2 gak..

7.       Ko buat aku mcm tiang pacak selama 3-4 jam..xjdik jmpe ko bkan nk bgitau..

8.       Aku xrase langsung kasih syg ko kt aku..sbb ko slalu xde utk aku..

9.       Aku pon bz laa..tpi aku smpat gak msej2 ko..ko??ade??slalu aku je yg trhegeh2..

10.   Dah la nk jmpe pon susah…msej or tepon pon ko xbleh buat..bz kn..

11.   Ko xpernah nk ade mase tok aku..cmne aku nk kenali hati budi ko dgn lebih dlam??

12.   Ko buat aku jdik fed up sbnarnye..kire brsyukur lg aku bleh than..

13.   Ko jarang sgt nk amek tau ttg ape yg aku buat…ade??

14.   Ko macam biskut..ilang..ilang…dan ilangg….

''aku benci perempuan macam 2..
so..boleh blah la ko..puii''
Dan lg…lg…lg…agak2 la kn..kalau ni jadi kt ko..ape ko rase..sah2 ko pun tawar hati kn3..kn3..so..sendiri mau ingat laa…kadang2 kebenaran ni amat sukar tuk ditrima..tapi sebenarnya yang tu lah sepatutnya..kadg2 yang tukang mendengarnya pun xselidik betul2 ape punca sebenar..tau2 nak sembur je…dengan ini aku nak bagitau..org lelaki ni diorang x mintak bnyak pong sbnarnye kt perempuan yg diorang cinta…cukuplah sekadar berikan perhatian dan kasih sayng yg sebetulnya utk mereka…aku laki..aku tau la..ok??paham x kaum perempuan??x paham lagi jangan bercinta ok…


p/s: xkirelah laki perempuan pong sbenarnya…yg penting jangan biarkan pakwe/makwe korang jadi tawar hati sudahlah..coz setiap kejadian pasti bersebab….pikir2kan la…


PEROGOLAN PENGHUKUMAN EKSTRIM...


Slamat pagi anda2 semua diluar sana..terutamanya para2 wanita,gadis,awek,makwe dn seangkatan dgannya...ehemm2..dewasa ini, kejadian PEROGOLAN sering berlaku di merata-rata tempat..mangsanya sudah tentulah terdiri daripada wanita2..dan si pemangsanya da sah2 la jantan2 sangap+gatal+giler seks=PEROGOL...xkan monyet lak yg rogol kot..ok2..macam biaselah kn...yg bersalah sudah pasti akan ditngkap kn..di sebat..masuk tv ttup muak pakai suratkhabar lah,pkai baju lah,pkai spender lah dn mcm2 lgi kn...da sedap2 merogol, lagi sedapla ko kne sebat lju2...baru tau nk meniarap ko tido dlm lokap...


kdg2 ade gak kes beromen suka same suke..yg kne romen 2 budak bawah umur plak..xkirelah ko suke sama suke ke..klu ko da SENTAL awek bawah umoq..then klu mak bapak die dpt tahu ko SENTAL anak diorng...pastu diorng buat plak repot kt polis....perghhhh...memang xpasal2 la ko dikire perogol jge..sronok x??sronok kn????hahaaaaaa..budak bawah umor mane boleh maaa...klu la aku ade kuasa mlaksanakan hukuman utk para perogol tegar kn...aku memang akn buat hukuman sperti ini:



HUKUMAN 1
Hukum bertelanjang di khalayak ramai sambil tgan diikat..kemaluan perogol kne ikat dgn tali rafia yg ade pemberat..pastu wajib laungkan ayat ni kuat2 'AKU SANGAP CIPAP!!'..hukuman dijalankan selama 24jam sepanjang 10tahun..



HUKUMAN 2
Berdiri di atas minyak panas yg baru masak selama 6bulan sekali selama setahun..kemudian setiap 2jam, konek ko dibiarkan bersemut...baru ko rase langit tu tinggi ke rendah...



HUKUMAN 3
Hukum gosok2 kemaluan si perogol dengan menggunakan kertas pasir kasar...biar sampai haus lg bagus...hukuman berlangsung selama 5jam berturut-turut tnpe henti dalam sehari dalam tempoh mase 13tahun..



HUKUMAN 4
Hukum lastik guna batu...si perogol kne berdiri smbil tgan diikat ke atas..biarkan berbogel bulat...kemudian hantar seberapa ramai pakar lastik ke arah kemaluan perogol tersebut setepat2nya..hukuman ni harus di jalankan selama 12jam sehari dalam mase 10tahun...



HUKUMAN 5
Hukum mencangkung dalam bagasi yg penuh dgan bahan lucah sambil bogel..pandai2 la ko nk buat mcm mane..then si perogol tu di larang mengeraskan kemaluannya..klu keras...kene potong dengan pisau pemotong babi...nk?hukuman selama 8jam sehari dalam mase 7tahun..


HUKUMAN6
Hukum kemaluan di ikat dengan tali yang dilumuri belerang..dilarang duduk sama sekali...harus berdiri tegak mnghadap ke hadapan..kalau didapati duduk walau sesaat..meletup kemaluan ko..hukuman selama 10jam sehari sepanjang tempoh 20tahun..


HUKUMAN 7
Hukum tampar kemaluan menggunakan raket tenis..hukuman ini mengharuskan si perogol mengeraskan kemaluannya tnpe henti...kemudian si penghukum bersedia mnghayunkan raket tenis ke arah kemaluan tersebut...bertalu2 di tampar lebih bagus...bru sedar...hukuman ini berlangsung selama 8jam sehari sepanjang tempoh 12 tahun...



 hahaaaaa...giler ko...mane ade org nk wt hukuman yg macam tu...ahhhh..naseb la..itu kalau aku ade kuasa utk mnjatuhkan hukuman la kan...tpi xmungkinlah akan ade hukuman yg ekstrim macam tu...kn3...klu ade pong bagus..coz supaya utk menggerunkan bakal2 perogol d luar sane..bile diorang tau..ishh klu aku akne tngkap kes merogol ni..perghhh..mati aku dalam lokap..tau pong takut kn...haaaa...so...elakkan jdik perogol...klu da sangap sangat 2, p la langgan pelacur ke..bersepah2 kt bandaraya kite ni...xmampu yg mahal..plih lah yg murah...ishhh2...jgn ckap aku yg ajar okkk!!



p/s: kaum wanita juga harus mnjaga penampilan mereka yee..kdg2 puncenye rogol ni dtg pon bermula dari anda juga....peace...


DISEBALIK RAYA ADA JUGA..........

Selamat sjahtera you’ll…wohaa~~ speaking plak..

Da berapa hari da raya eh??da nk seminggu da kita beraya kn..banyak dpt duit raye ke??aku??aku yg bagi lgi ade..hahaaa..bila tiba hari raya kn…mcm2 jnis org yg kita jmpa..mcm2 jnis prangsai bebudak datang beraya…yg sah2 nye nk duit raye je kejenya..but..xkesah la itu semua…coz asalkn meriah dan seronok..tpi dalam mnyambut hari raya yang mulia ni kn..sbnarnya bnyak bnde yg tersirat berlaku..yg kdg2 kita pun terlepas pndang kn..yg buruk yg baik semuanya ada…nk tau??tgok la kt bawah ni…



PERKARA-PERKARA YANG TERJADI DISEBALIK HARI RAYA….YANG JARANG KITA TEMUI..

1.      TERCIRIT DALAM SELUAR -maunye x tercirit..mkn mcm2 jnis hidangan sampai nk pnjam jamban tuan rumah pun segan..

2.      JELING-JELING MATA NGAN BINI TUAN RUMAH-hahaa..mane la x jeling2..ingatkan anak dara tuan rumah..rupe2nya bini die da…awat nmpak muda??tnye la tuan rumah sndri..hahaaa…

3.      DUIT RAYA TERCICIR – hahaa..ksian la siape yg tercicir duit rayanye..klu stkat 1-2 sampul xpe lg..nak2 klu semuanya tercicir??ha…padanla dgan muka…

4.      SENGAJA BERAYA DI RUMAH MUSUH/BEKAS AWEK LAMA – aku pernah gak..tpi dlu..come on..ni raya la..lupakn le sengketa lame..

5.      BERAYA SOLO DI RUMAH ORANG – ada maa yg p beraya sorang2 kt umah org…biase kita nmpak berkumpulan kn..haa..yg jnis ni secara solo..knal xknal blakng cerite..yg pnting raya..

6.      MINTA BUNGKUS BISKUT RAYA – memang xmalu punye budak..haaa..dtg beraya umah org then ttbe mmbuat permintaan sengal…yela..nk mkn semua xlarat..so..mnta dibungkuskn je la biskutnye 2..ade??ade???tah..

7.      BERAYA DITEMANI HAIWAN PELIHARAAN – hahaaa..xpasal2 kne sepak Rambo kng..klu ye pon syg sgt kt kucing,arnab,hamster,semut,cicak korng 2..agak2 la..xkan nk p beraya sambil bawa ‘mereka2’ 2 semue??zoo ke??

8.      SELUAR TERKOYAK DICELAH KANGKANG – hahaaa..malangla jwabnye..duduk msti terkepit2..nk balik tukar seluar,umah jaoh..lg2 da jaoh berjln raya ni..so..buat muka tebal je laa..alaa raya bukan selalu..

9.      KENTUT TAK BERHENTI-HENTI – da mmang mcm2 bnde ko mkn time raya..perut pon meragam la..makanya kentut la jwbnya..hahaaaa…lg hebat klu ko boleh kentot kt stiap rumah yg ko singgah raya 2..klu 50umah..50 kali kntut la ko..xtrmasuk kntut luar lg…so..kirelah..boleh wt rekod..

10.  TIDUR SEKEJAP KAT RUMAH ORANG – punyela letih kn..sampai nk mnta tidur lg..klu umah yg kite knal xpe la kn..ni klu umah yg kite pong xkenal?? Memang selamba la korng klu wt cm2..tabik tuan…



Haaa..aku rase bnyak lgi perkara2 lain..kot…stakat ni je yg aku boleh cite..klu korang rase ade lagi..korang boleh tmbah kot..bile raya,of coz macam2 ragam org dpt kita lihat..yg trsirat dan trsurat semuanya ada…so..selamat hari raya semua ye..adiosss amigos kempos2..



p/s: aku xpernah merasa beraya suasane kampong.….coz aku bukan melayu..tpi aku muslim..
There was an error in this gadget