Saturday, September 10, 2011

AYATMU PENUH KEBAJETAN...HAAA~~~~

Selamat lewat malam dan awal pagi...sunyi je..bunyi kipas je yang kedengaran nih...halo2...aku macam biaselah...ade genetik rakun dalam diri..jenis yang xreti nak tido awal..kalau tido awal tu tandenya aku ni bosan la 2...hahhaaaaaa...hmnn..meh2..kali ni aku nak KECOH sikit ngan korang pasal ayat-ayat TAK BOLEH BLAH dan MACAM KENTOT yg maybe korang pernah dengar..kot...kadang-kadang cakapnya tu ibarat bajet best je...berlagak...padahal nak menunjuk je lebih...biasalah manusia kan..mestilah nak menonjolkan diri..tapi...korang tengok lah sendiri...


MINAH KERANI: Hey..hello..Sori sikit ok...setakat mamat polis macam tu..eeeuww..(sambil buat muka menyampah)
AKU JAWAB: bukan ke, hari tu u kata mamat polis tu macho..siap gedik-gedik lagi gaya ko..

AWEK KEDAI GAMBAR: Berapalah sangat harga coli u tu...plizzz ok...i xpakai coli brand tu..gatal tetek i kalau pakai brand low class macam tu....(sambil buat muka menyampah)
AKU JAWAB: Yeke?? tetek u tu mesti cerewet kan..memilih juga ye...

MISS JAMU: Cantik ke ko??eeuuwww...ade hati nak join geng kite eh??tak boleh lah coz u x seksi..(sambil buat muka menyampah)
AKU JAWAB: Alaaa..kalau x seksi xboleh ye...bogel boleh x??

MINAH KILANG: Aku kan bukan ape nokk..aku kalau nak goda bos kita tu..alahai senang je...gerenti dia cair punye kat aku....(sambil buat hidong kembang)
AKU JAWAB: Senang le..sebab ko gadaikan body ko....ape lagi..silalah..

SAUDARI KORPORAT: I kalau boleh nak bercuti kat luar negara..dah puas bercuti kat dalam Malaysia ni...semuanya x best la u...x banyak tempat yang eksklusif...(sambil control2 cun)
AKU JAWAB: Hujan emas di negeri orang,hujan batu di negeri sendiri..lebih baik di negeri sendiri...

JANDA BERHIAS: Tauke...I nak u hantar semua barang-barang kemas ni ok..berapalah sangat...pejam mata aje harganya...yang lagi mahal xde dah ke?? (sambil mengipas2 diri)
AKU JAWAB: Eloklah tu beli banyak2...lagi senang perompak nak rompak kang...terbaik!!


''haaaa~~~~comel kan wajahku?macam cirit
haaaa~~~''

p/s: manusia memang akan sentiasa berlumba-lumba untuk nampak best...manusia suka apabila manusia yang lain melihat mereka lebih dari segala-galanya...itulah manusia....

2 RAKUNS KECOH:

Nur Intan Syafinaz said...

Semua tu mintak penampar ngn terjang je tu!hahahahaa

RAINS INDRANI FIRDAUS said...

hahaaaaa..meme..bukan setakat mntak penerajang je...ong bak bru tau...keh3...>_<

There was an error in this gadget