Friday, September 9, 2011

SYSTEM MENTAL DOWN TAK BERASAS...BLUEEEKKKK!!!

Salam sejahtera u'olls...wohaaa~~


Antara perkara-perkara yang akan menyebabkan mental ko down dan kurang keyakinan diri adalah...perghhh..kadang-kadangkan ramai orang yang senang putus asa...ramai sgt..bru sikit da nak putus asa...sedangkan cipan pong berusaha mencari rezeki walaupun bliau hanya memakan semut dan anai-anai sahaja..mungkin sebab ko down atas faktor-faktor takut malu...kantoi...lemah semangat..gerun...dan macam2 lagi laa....pepatah ada mengatakan..''hendak seribu daya,xhendak seribu dalih abah ko'' lebih kurang la kot peribahasanya...tapi ko xpatot lah kalau mental ko down gara2.....then sedar diri tu da besar hanya disebabkan oleh.....






1. Spender koyak...----masih nak simpan siap buat frame..
2. Lupa pakai singlet-----monyok sorang2 dalam jamban ugut2 xmau keluar
3. Tak dapat beli aiskrim 20sen-----merengek macam budak tencik(blueekk)
4. Air milo ko basi------2 hari lepas punye milo
5. Kecewa x dapat patung barbie doll----hentak-hentak kaki mintak perhatian..manje ke?
6. 1 hari x online fesbuk------ tak lalu makan dan berak
7. Bulu ketiak lupa nak cukur-----deoderon kan ade
8. Rokok habis sekotak----- malas nak beli coz duit tadak
9. Lupa bagitau awek ko berak-----gelabah takot awek merajuk..puiii
10. Kena ejek dengan budak tadika----da name pong bebudak

tah...aku pong kadang2 x tau ape benda yang aku nak cakap...tpi pokoknya..xpayah lah nk mental down gara2 benda yang remeh...bukan xboleh selesai pong...haduii....ngantokkkk...chaooowwww...nk titonn...=___='

2 RAKUNS KECOH:

Nur Intan Syafinaz said...

Kalau kena ejek ngn budak2 aku tenyeh je muke budak tu!hahahaah

RAINS INDRANI FIRDAUS said...

hahaaaa...tenyeh je..>_<

There was an error in this gadget