Wednesday, October 19, 2011

WORDLESS WEDNESDAY # MY IBU

AKU SAYANG IBU


14 MAC 2011

''15 MAC 2011''

''16 MAC 2011''

''27 JUN 2008''
11 NOVEMBER 2010

24 MEI 2010
p/s: tidak terkira rasanya gambar aku dan ibu yang ada dalam folder lappy aku ni...dari aku sekolah smpai lah sekarang ni...ibu tetap nampak muda...dan tetap yang terbaik dalam hidup aku...sayang ibu aku...









AKU DI KONVENSYEN MCDONALD'S

Haiii...haiiii...pagi..pagi..kui3...hari tu 14hb Oktober 2011..aku menyertai konvensyen assistant manager mcdonald's kat sunway convention centre...wuuuuu...ramai habaq hang...1malaysia kot yang datang...dari johor..melaka..sarawak...semua manager mcdonald's seluruh malaysia datang konvensyen...macam-macam jenis rupa ada....macam biasalah konvensyen kan...siang dengarlah ceramah sikit pasal target dan berkaitan mcdonalds...aku ni antara manager yang mewakili area CITY LION..




serius agak seronok gak la...but yang paling seronok pabila time DINNER...wahhhh...sebelum terlupa..tema dinner tu 1malaysia..kena dress ikut salah satu warna bendera malaysia la..pergghhh..time ni..macam-macam rupa dan pakaian yang aku tengok la...AG hotfm jadi MC woooo...tapi aku tak la amek banyak sangat gambar kot..maklumla aku malam tu tercalon 'BEST DRESS MALE'' ..hahahaaa...yang mana sempat aku amek...sumpah aku tak tipu...

''time ni bunyi muzik macam haram..bapak kuat!!''

''yang berdiri belah kiri tu lah aku punya OC...kak maisarah..''

''lampu da bukak da...

dan sebelum nak dinner je aku sempat bergambar...hehehhh..tu pun pakai kamera henset aku yang tah ape2 tah...hahahaaaa...sori kalau gambar kurang jelas...maklumlah...

''dari kiri kak mai(OC),Sara Casanova(Managing Director
Mcdonald's Malaysia), aku daaaaa....''

''yang belah kiri sekali tu wawa..2nd assistant
stor aku...hahaaa...kecik orangnya..

''ok..aku tau aku hensem..hahaaa..dressing
camni pun boleh menang best dress male?!!

heheee...itulah yang mana aku sempat snap kan...huhuuu....tapi malam dinner tu memang best...coz yang pertama..aku tercalon 'best dress male'..kedua aku kena menari kat atas pentas..gilo..ketiga aku menang!!!!ada 7 pasangan yang tercalon...aku adalah dipasangkan dengan awek sorang tu..lupa namanye..manager dari stor mana pun aku tak ingat...hehee...dia menang 'best dress female'..ewahhh..terima kasih kat OC aku, kak maisarah coz dialah yang calonkan aku...>_<

p/s: menang dapat duit woooo...dapatlah RM150 tau...jangan jeles...:P





Tuesday, October 18, 2011

AKU BERADA DI TAHUN 1950-AN????

Pepagi buta macam ni mood aku agak poyo sikit..kahh3...nasib lah...nak sangat cakap aku poyo kan...memang la..ada aku kesah??heheee..alaaa..ok2..enough2..bukan apa,saja je nak kecoh sikit...adalah beberapa gambar diri aku sendiri yang aku suka sangat..bukan apa..gambar tu seolah-olah aku macam berada di zaman hitam putih...serius aku rasa macam tu(poyo!!)...xpercaya?? tengok lah sendiri...wekkkk~~~





heheheeee...betulkan...ahhhh..lain orang,lain penghayatannya...ye dak..wekkk...time ni
aku kat SARAWAK...lamo da tak balik sana...sekali sekala balik,terasa jugak rindunya....
so...kalau suka gambar-gambar di atas,silalah tepuk siku ramai-ramai sebagai tanda
suka sangat2...>_<


p/s: i'm proud to be SARAWAKIAN BOY...

Monday, October 17, 2011

SUPERMAN LAWAN SEPUKMAN

Selamat pagi guys....heheheee...kali ni entri aku tak nak cite banyak...tapi biar superman dan sepukman je yang cite tok korang...biar gambar diorang je yang bercakap....heheee...ok2...kat sini aku ada la buat or cipta dua karakter superhero...superman tu aku just create je balik dari original karakternye...but yang satu lagi ni...korang memang tak pernah tengok...so...adakah banyak perbezaan antara dua ekoq superhero ni???saksikan...

''mana budak yang nak bajet macam aku tu??''

dan di bawah inilah....mr.SEPUKMAN yang macam haram...hahahaaaaa...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
''aku sedar diri lah..sial ko RAINSSS!!!''
p/s: aku dulukan asyik membayangkan yang aku ni adalah superhero...kalaulah aku ni superhero...hmnnn..
nak berak pong tak senang kot...hahahaaa...



There was an error in this gadget