Wednesday, October 19, 2011

AKU DI KONVENSYEN MCDONALD'S

Haiii...haiiii...pagi..pagi..kui3...hari tu 14hb Oktober 2011..aku menyertai konvensyen assistant manager mcdonald's kat sunway convention centre...wuuuuu...ramai habaq hang...1malaysia kot yang datang...dari johor..melaka..sarawak...semua manager mcdonald's seluruh malaysia datang konvensyen...macam-macam jenis rupa ada....macam biasalah konvensyen kan...siang dengarlah ceramah sikit pasal target dan berkaitan mcdonalds...aku ni antara manager yang mewakili area CITY LION..




serius agak seronok gak la...but yang paling seronok pabila time DINNER...wahhhh...sebelum terlupa..tema dinner tu 1malaysia..kena dress ikut salah satu warna bendera malaysia la..pergghhh..time ni..macam-macam rupa dan pakaian yang aku tengok la...AG hotfm jadi MC woooo...tapi aku tak la amek banyak sangat gambar kot..maklumla aku malam tu tercalon 'BEST DRESS MALE'' ..hahahaaa...yang mana sempat aku amek...sumpah aku tak tipu...

''time ni bunyi muzik macam haram..bapak kuat!!''

''yang berdiri belah kiri tu lah aku punya OC...kak maisarah..''

''lampu da bukak da...

dan sebelum nak dinner je aku sempat bergambar...hehehhh..tu pun pakai kamera henset aku yang tah ape2 tah...hahahaaaa...sori kalau gambar kurang jelas...maklumlah...

''dari kiri kak mai(OC),Sara Casanova(Managing Director
Mcdonald's Malaysia), aku daaaaa....''

''yang belah kiri sekali tu wawa..2nd assistant
stor aku...hahaaa...kecik orangnya..

''ok..aku tau aku hensem..hahaaa..dressing
camni pun boleh menang best dress male?!!

heheee...itulah yang mana aku sempat snap kan...huhuuu....tapi malam dinner tu memang best...coz yang pertama..aku tercalon 'best dress male'..kedua aku kena menari kat atas pentas..gilo..ketiga aku menang!!!!ada 7 pasangan yang tercalon...aku adalah dipasangkan dengan awek sorang tu..lupa namanye..manager dari stor mana pun aku tak ingat...hehee...dia menang 'best dress female'..ewahhh..terima kasih kat OC aku, kak maisarah coz dialah yang calonkan aku...>_<

p/s: menang dapat duit woooo...dapatlah RM150 tau...jangan jeles...:P





8 RAKUNS KECOH:

shafiqabdshukor said...

tahniah..tahniah..

RAINS INDRANI FIRDAUS said...

welkem2...>_<

si kiut lavender said...

wowowow0...dpat best male dress...
dpat wet,,tok sah dok kedekut sgt
jom g blanja makan ka ,blanja tgk wyg ka, apa2 ka..ehek..:)

RAINS INDRANI FIRDAUS said...

skl:wehehee...mai la...meh2..

nishiyanisha said...

okay,baru tau lu manager mekdi. ohh abang manager rupanya. HAHA. -___-

RAINS INDRANI FIRDAUS said...

wohaaahaaa~~~~mane ade...xde2...>_<

ctk said...

wah..gilew r....gaya korean menang la ...bab duit tu ckit...ish kedekut lah..hahaha

RAINS INDRANI FIRDAUS said...

ctk: krean x korean la kn...kui3..>_<

There was an error in this gadget