Wednesday, September 21, 2011

PERKARA-PERKARA YANG TERSOROK TAPI ADA ORANG BUAT

HORAAAA...

haiiiii..haiyyaaaa...banyak perkara yang tersorok dari pandangan tapi ada orang buat tau...entah-entah anda pun pernah buat...hahahaaa..mari-mari tengok eh..

1. Main-main mesej sambil berak dalam jamban.
2. Kentot sambil berlari dalam hujan
3. Beratur panjang sambil garu bontot banyak kali
4. Tiba-tiba stim then masuk tangan dalam kocek seluar untuk 'parking' kasi betul.
5. Spender terselit celah bontot tapi malu nak betulkan.
6. Baca buku dalam jamban( sama macam situasi no.1)
7. Flush jamban 2-3 kali tapi taik tak mau jugak 'tertelan'
8. Kencing tapi tangan tak basuh.
9. Korek hidung then jentik kat kawan or sapu kat dinding
10. Kira beberapa kali jumlah kentot yang keluar sekaligus
11. Rekod bunyi kentot then buat ringtone henset

''oitt cibai la!!!kat cni pun ko nak kecoh ke rains??!!

hahahaaaaa..tak senonoh lah ko ni rains!!!heheeee...alaaaa....perkara normal lah tu kan...bukan orang nampak pong..kahhhh3...

p/s: so..kadang-kadang ramai juga orang yang bajet perfect padahal bila bersendirian..perghhh punyalah selekeh tahap kongkang murtad....peace..

8 RAKUNS KECOH:

noorniey Azman said...

pergh...agak sengal disitu yer...
cakap kuat2 sambil kentot lupa nk mention~

RAINS INDRANI FIRDAUS said...

hahaaa..lupa satu lg...isap rokok sambil berak kt toilet awam...>_<

d_tieah said...

Lawaklah.. Yang nombor 4 tu mesti selalu buat kan??? Hahaha.. Baru tahu pasal tu.. Ngee :)

*Tukar setting kotak komen ni please.. Senang sikit nak komen.. Tukar ke pop-up window*

Entry Terbaru 1 : Trends #gantitajukfilemdengantelur Adalah Lebih Baik Daripada #gantitajukfilemdenganrosmah
Entry Terbaru 2 : Salahkah Menonton Filem Nasi Lemak 2.0
Entry Terbaru 3 : Filem Nasi Lemak 2.0 Tidak Kurang Hebatnya

d_tieah said...

Aie,,, org swk duhal.. Hehhe..

ctk said...

hahahahahaha...lawak2..teliti gilew ..haha


http://khayalan27.blogspot.com/

RAINS INDRANI FIRDAUS said...

hahaaaa..msti lah kne 'parking' maa..klu xpaking tol2 nnt jln pon kne kaber2 mcm org beru lpas sunat..hahaaaaaa...eeee..>_<

si kiut lavender said...

nanges dlam hujan...
owg tataw gak tuh...:P

RAINS INDRANI FIRDAUS said...

hehee..nanges dlm ujan??skl slalu nangis dlm ujan ea..??aloh2..

There was an error in this gadget