Saturday, October 8, 2011

AKU BUDAK FINE ART VOL.I

Selamat malam para hadirn sekalian..kepada yang sudi menjengah ruangan ini..heee...entri2 aku sejak dua menjak ini banyak yang berkaitan ART..ye..ART...coz aku dulu adalah FINE ART student...kui3...maka dalam diri aku ni penuh dengan darah art yang mengalir laju kedondong hangit...saja je aku perbanyakkan post-post tentang hasil karya aku..coz bulan ni tema blog aku lebih kepada KESENIAN HALUSINASI...kui3...banyak karya-karya seni la kiranya yang aku nak kongsi dengan korang kan...antaranya...di bawah ni...

'Adobe Photoshop 7 classic'
700x900
Abandon street girl'

Kadang-kadang kalau aku rajin giler..aku terus je wat sketch kat adobe photoshop then bleh terus kaler or inking je kan..jimat masa sikit..tapi selalunya aku sketch dulu kat A4 paper je..then baru lah aku scan masuk dalam laptop or pc...kui3....aku kalau da asyik sangat ngadap benda alah ni...hmnnn..
jadi musang aku setiap malam...haaaa....so the next artwork(ceh speaking nak bgai je) kat bawah ni pon
aku direct sketch je kat adobe photoshop...>_<

'Adobe Photoshop 7 classic'
Jen the Crop
Yang ni antara karya-karya terawal aku jugak...mase tengah duk giler ngadap adobe...saje-saje nak test power..heee..dulu aku banyak rujuk artwork PUPPETER(kartunisgempak)coz...aku suke stroke beliau...terbaik dan agak internasionale mama mia cencokodok...

so setakat ini dahululah entri kali ini...sure aku akan sambung lagi..jadinya...tunggu sahaja lah..akan aku kongsikan karya -karya seni aku tuk tatapan rakan-rakan diluar sana...heee...>_< adios mamaimadai kiap peng pui luy dwai(aku hentam)


p/s: Aku tak pernah lupa akan asal-usulku sebagai seorang FINE ART...






6 RAKUNS KECOH:

si kiut lavender said...

wah....lukisan dya unik2lah...
leh wat lukisan kat SKL tak...?ngeh3..:P

RAINS INDRANI FIRDAUS said...

heheee...boleh2...>_<

ctk said...

kamu memang berbakat weh....

si kiut lavender said...

eh2,rain kata bolehlah....
yeayeayea...skl tggu..weee...:)

RAINS INDRANI FIRDAUS said...

skl: nnt klu free, sy wt untuk cik skl...heee..

RAINS INDRANI FIRDAUS said...

ctk: mane ade tau..skit2 je..huhuuu...

There was an error in this gadget