Sunday, October 9, 2011

AKU BUDAK FINE ART SIRI 1.2

Salam Sejahtera..
Aku menghasilkan karya ini semasa aku praktikal kat WISMA PERTAHANAN.bahagian
SEL ARKITEK..ada satu software tu namenye AUTOCAD..aku saje je explore2 ckit benda alah jadah ni..
makanya terbentuk la objek 3D seakan-akan lalat ni..memang aku nak wat robot lalat pon sebenarnya...heeee..


ada lagi ni kat bawah antara karya-karya yang aku gunakan AUTOCAD..best sial software ni...coz boleh 3D..aku da lah GILER ngan software2 yang macam tu...



sebenarnya aku wat design ni untuk projek aku waktu tu..aku time tu banyak mengkaji pasal mesin,robotik,enjin2,besi2 dan yang berkaitan...so..pastu aku bentukkan balik menjadi sesuatu yang dipanggil
SCULPTURE...hahahaaaa...

..dulu aku majoring SCULPTURE..tapi selalu sgt bertekak dangan prof...pasal itu,pasal ini..makanya..aku
pernah digagalkan..ye..DIGAGALKAN oleh mereka...kerana memberi pendapat yang bertentangan...>_< so..kepada student2..jangan ikut perangai aku...kang lambat korang GRADUATE...

4 RAKUNS KECOH:

ctk said...

3D pon boley buat..fuhyooo...hehe...ct akan ikot nasihatmu itu..kehkehkeh

si kiut lavender said...

eceh...kesiannya bila digagalkan....
apsal tak bangkang lagi bila mereka tuh gagalkan kamu,ngeee...sesuka hati jerk..:P

RAINS INDRANI FIRDAUS said...

skl: heee..klu bngkang lg..alamatnye xgrad la sye..heeeee...

RAINS INDRANI FIRDAUS said...

ctk: hee..ikut tw nasihat 2...jgn jdi seorng student yg suke memberontak tw...

There was an error in this gadget