Friday, October 14, 2011

MY ROOM RESIDENT

Selamat sejahtera u'olls..kuiii3...entri kali ini saja je aku nak kecoh sikit pasal 'penghuni-penghuni' tetap
dalam bilik aku...heeee...tak kisah lah benda tu penyapu ke...calitan hingus aku ke..spender ke..
baju ke..lappy aku ke..aku just nak share je apa benda yang ade dalam bilik orang bujang kacak macam aku ni(blueekkk)..nah..layanlah...aku nak p kira bulu kaki jap...







dan 
-
-
-
-
-
-
-

AKU PONG PENGHUNI BILIK AKU JUGAK..

oppps...cukup setakat ini dulu...next time aku janji akan show off lagi 'penghuni-penghuni' bilik aku yang lain...kui3..mana best kalau tunjuk semua sekali gus ye dak...slow-slow babeh...>_<





3 RAKUNS KECOH:

pudenz said...

haha..bku tu tetap smpai 2012..? winston merah pon tetap..? hahah... caya lah bro

RAINS INDRANI FIRDAUS said...

ha'ahh..penghuni ttap blik aku..smpai berhabuk da buku 2..>_<

ctk said...

stylo lah bju lu...mesti suka bergaya neh

There was an error in this gadget