Monday, September 12, 2011

KESEDIHAN YANG GEDIK...

Selamat pagi u'olls....haaachummmmmm!! i'm sori..sroottt..sroott...selesema sikit pagi ni...sedihnye2...huhukkkk...

Selagi kita digelar manusia dan memiliki perasaan dan emosi, selagi itu lah kita akan merasai kehidupan..ada yang suka..ada yang duka..ada yang riang..ada yang goyang..ada yang melayang..ada yang macam2 yang lagi lah...emosi...emosi...rata-rata semua manusia di muka bumi ini akan merasai KESEDIHAN..ya KESEDIHAN...jangan nak membongak la kalau ada yang xpernah SEDIH...bullshit semua tu..konon x sedih...puiiiii~~~x salah kalau kita bersedih...tapi jangan terlalu mengikut perasaan sangat..coz setiap masalah pasti ada penyelesaiannya...sedangkan GORILLA lagi bergaya di dalam hutan...inikan pula kita sebagai manusia...ramai yang bersedih gara2 putus cinta..hilang org yang tersayang...bersedih sebab perkara2 yang munasabah itu no hal lah kan...but kalau ko bersedih gara2 benda yang macam haram..memang ko GEDIK SIAL...serius shit aku cakap ni...SERIUS SHIT GEDIK...hahhaaaaa....

KESEDIHAN YANG AGAK GEDIK ADALAH SEPERTI BERIKUT:

1. Bersedih giler kerana x dapat beli baju logo SUPERMAN kat J.JUSCO...
2. Bersedih nak mampos kerana first time kerja...
3. Bersedih tahap gaban bogel kerana kawan x belanja makan KFC
4. Bersedih bagai kerana x ada awek/pakwe..
5. Bersedih segala kerana lupa nak pakai spender baru
6. Bersedih laju2 kerana x dapat makan aiskrim 20sen
7. Bersedih lara kerana jerawat tumbuh seketul kat pipi..
8. Bersedih sedih kerana keinginan utk menukar jantina tidak kesampaian
9. Bersedih monyok tenuk kerana tidak di layan seperti anak raja
10. Bersedih babun kerana tidak di jemput ke pesta seks amal..

''wuwuu..aku sedih coz xlepas ujian botox..wuwuu..''
- Shopeh Shiakalaken-














''sobb..iskkk2..ape tengok2 haa...sobb2..blah la!!''
-Jelicca Ludwigie-

''uwuuuuwuuu..uwaaa..tolonglah aku..sedih ni..sampai
hati dia pakai spender aku tnpe kebenaran..''
-Diararen Chepkok-

bersedih kerana hal2 yang sebegitu dan sebagainya adalah GEDIK..sangat GEDIK...macam haram lah...hahaaaaa...bersedih kerana hal yang sepatutnya xpe...ape daaa..so..korang xpayah lah nak sedih2 sangat...ajarlah diri supaya berfikiran positif dan ceriakan hari2 tu dengan membaca majalah lawak macam MAJALAH APO? ke...xpong p lah tengok rancangan lawak..kan sekarang bnyak kt telibisen..ok..

p/s: Aku jarang nak bersedih2 coz aku adalah rakun yang sentiasa happy..kahhh3...dan environment sekelilingku yang ceria mempengaruhi emosi aku...so happy2 lah selalu...

0 RAKUNS KECOH:

There was an error in this gadget