Saturday, September 17, 2011

CRISS ANGEL- MINDFREAK MAGIC

Tadaaa..magik tak??demm!! ehem2..korang pernah tengok mamat bernama CRISS ANGEL si ahli silap mata hebat buat persembahan..kenal tak??ape??ade yang tak kenal...takpe2..meh aku knalkan kat korang...

''ape usha2 ha??aku ni femes tau..''
Cristopher Nicholas Sarantakos ataupun lebih dikenali dengan name CRISS ANGEL dilahirkan pada tanggal 19 Disember 1967. Beliau ni lebih dikenali sebagai ahli ilusi, pelagak ngeri ,penyanyi dan artist. Segala aksi ilusi yang beliau buat memang agak menakutkan dan agak kepelikan gaban tanah...aku tak la minat pun sebenarnya beliau ni..cuma tertarik dengan magik dan ilusi yang beliau buat...serius hebat habaq hang...tah ade orang kata mamat ni ade bela SETAN..tah aku pun tak tau nak kata..kalau sesiapa yang pernah tengok aksi-aksi mamat ni..memang ada yang kate die ni ade bela SETAN...lantaklah die nak bela ke, ape ke..orang-orang kita pun apelah kurangnya juga...hantu raya lah, saka lah, pelesit lah...watever lahh..

Oklah..kat bawah ni aku tunjuklah serba sedikit aksi mamat ni...lu tengoklah sendiri..aku nak p cirit jap..








da??kalau nak tengok yang selebihnya..hang pa pi la tengok kt youtube...wokayy...wohaaaaaa~~

p/s: aku pun pndai wt magik..magik menghilangkan diri secara sekelip mata (lari dari gotong royong)

2 RAKUNS KECOH:

There was an error in this gadget